TOITLUSTUSKORRALDUSE ÕPPEJÕUD

Liis Läll – Kehtna KHK toitlustusvaldkonna õpetaja aastast 2004. Liisi peamiseks tööks on juhendada õpperestoran „Neljapäev“ õpilaste projekte ja neid külaliste jaoks ellu viia. Liis õpetab ka V taseme õpilasi, kellele ta loeb meeskonnatöö, loovuse ja tootearenduse teemasid ning valmistab neid ette V taseme kutseeksamiks.

Jaak Hiibus

Kehtna KHK vilistlane aastast 2002. Restorani/toitlustuseäris tegutsenud 20 aastat. Töötanud nii restoran Glorias, restoran Korsaar, peakokk restoranis Kaerajaan, peakokk ja osanik restoranis Sardiinid ning kokarendi ettevõtte Rent a Chef omanik. Hetkel töötab Jaak restoranis Groot Varbla sadamas ning on Eesti Peakokkade ühenduse aktiivne liige. Jaak on toitlustanud ka presidendi vastuvõttu. „Minu suureks kireks on anda oma teadmisi edasi õppijatele, kes soovivad end arendada toitlustusvaldkonnas. Kehtnas on väga moodne ja paljude võimalsutega kool, kus iga õppija saab endale väga head teadmised ja kaasaaegse köögi kogemused, kui vaid tahtmist on!“

 

Sten Kosina 

16-aastane töökogemus cateringi maastikul, viimased viis sellest Eesti suurima catering ettevõtte Carmen Catering tegevjuhina. COVIDi ajal oli Sten Viru Keskuse uus toitlustuse konseptsiooni- ja arendusjuht, mille tulemusi on näha Viru Toidutänava kujul. Uusi asju tuleb veel ka juurde. Sten on juhtinud ja planeerinud suurimaid/tuntumaid sündmusi nagu: Tenet massitseenivõte (3500in päevas), presidendi vastuvõtud, Eesti eesistumine 2017.aastal ning JõuluGalad Saku Suurhallis. Täna on ta arendamas üht start-up ettevõtet ning juhib Manna Groupi, kuhu kuuluvad Manna la Rosa, Tai Boh, Pomo, Cafe Opera, Vatican ning Kimijimi.

 

 

Helen Tarmas 

„Hea söök ja maitsvad kokteilid on minu kirg“. Helen on aastaid igapäevaselt töötanud turunduses, kuid viimased 15 aastat on ta hobiks baarindus. Ta on juhtinud nii oma kohvikut kui ka paari ööklubi ning korraldanud üritusi ja pidanud loenguid. Helen on Eesti Baarmenite Assotsiasiooni liige üle 13 aasta, sellest 10 aastat juhatuse liikme ja asepresidendina. Helen oli üks Baarmenite maailmameistrivõistluste korraldaja, kuhu kogunes üle 600 tipptasemel baarmeni 65st riigist.  Viimasel ajal on teda haaranud ka kokkamise pisik, mistõttu on ta omandanud Kehtnas koka 4-taseme eriala ning TEKOs koolitanud ennast magustoidukoka erialal, ESA-s veinikoolitusel ja igapäevaselt tegeleb pere-ettevõttes meelelahutuslike kokteili-ja veinibaaride organiseerimisega.

 

Juhan Heinsalu

Koka tööstaaži üle 20 aasta, sellest üle poole aja peakokana ning kogemusi ka pagar-kondiitrina. Tänasel päeval restoran Mimosa peakokk. Juhani toidufilosoofia: tooraine peab rääkima iseenda eest. Toiduvalmistamise stiil: Eesti köök, põhjamaade köök, vegan, BBQ, kohalik tooraine.