3. novembril toimus Kehtna Kutsehariduskeskuse õpperestoranis “Neljapäev” 7-käiguline maitsmismenüü “Põder, meie metsade avastamata gurmeepärl”, kus peakokaks meie täiskasvanud õppija Toomas Malva. Restoran on saanud väga palju positiivset meediakajastust, jagame lugemis-ja kuulamismaterjali ka teiega.
Maaleht:
MaaElu
https://maaelu.postimees.ee/7644453/kokandusopilane-podralihast-vorsti-tegemine-on-raiskamine?fbclid=IwAR05woZhblDLqKY5f-6b0IdtsMKDVcvfhEfBl3AYA25xAtnVQkEYdVWI-Cs
Kuku raadio:
https://kuku.pleier.ee/podcast/maaelu/136657?fbclid=IwAR2jWVzlJPIfRTp92M5kO1yBJYI9tTfBWvZyhgZPXkrAmpe4TMkxI27regA
Eesti Jahimeeste Selts:
https://www.ejs.ee/poder-%e2%80%92-meie-metsade-avastamata-gurmeeparl/?fbclid=IwAR3bdWznpayuLPFXRgoYfwdztDUX3yogznhbd2B2wVf3Gt8TSOGeZ_ayOVc
Toitlustusvaldkonna juht Anne Kersna TRE raadios rääkimas toitlustuskorralduse erialast (al 132min):
https://rapla.treraadio.ee/kordus/9418/hommikuprogramm

Foto: Jana Kuusemäe