Toitlustuskorraldus

Course ID
ÕPPEKAVA
Toitlustuskorraldus
ÕPPEMAHT/AEG
60 EKAP / 1a
ÕPPELIIK/TÜÜP
5. tase/ jätkuõpe
EELTINGIMUSED
keskharidus, väikese ja keskmise suurusega toitlustus- ja majutusettevõtte töötaja, kes on omandanud toitlustus- ja majutusteeninduse 4 taseme eriala või saanud erialase töökogemuse, mis on tõendatud VÕTA protsessis eneseanalüüsiga
ÕPPEKEEL
eesti
ÕPPETÖÖ KORRALDUS
sessioonõpe
OMANDATAVAD KVALIFIKATSIOONID
Vanemkokk, tase 5

 VASTUVÕTU INFO TELEFONIL: +372 487 5246

Toitlustuskorraldaja korraldab toitlustusettevõtte toitlustusprotsessi, lähtudes kliendikeskse teeninduse põhimõtetest ning toitlustusettevõtte äriideest ja seadusandlusest. Ta juhib enda ja teenindusmeeskonna tööd ratsionaalselt, ohutult ja ressursisäästlikult ning tulemuslikult.

Ameti kirjeldus:

Vanemkokk juhib tootmisprotsessi toitlustusteenust pakkuvas ettevõttes. Ta planeerib, korraldab tootmistööd, koostab menüüsid ja arendab tooteid. Vanemkokk juhib ja juhendab meeskonda ning annab edasi kutsealaseid oskusi. Vanemkokk juhindub oma tegevuses ettevõtte majanduslikkusest ja kasumlikkusest, vastutab teiste töö korraldamise ja kvaliteetse töötulemuse eest. Vanemkokk valmistab toite, kasutades nii tavapäraseid, uuenduslikke kui keerukaid tehnoloogiaid vastavalt klientide vajadustele ja soovidele. Vanemkokk võib spetsialiseeruda suurköögi- või restoranitööle.

Paralleelselt restorani suunale pakume sellel õppeaastal Kehtna KHK-s ka suurköögi suunal õppimise võimalust.

Erialal õppimine eeldab teenindus-ja suhtlemisvalmidust, head mälu, rahulikku meelt, võimet kiirelt ja sujuvalt ühelt tegevuselt teisele siirduda.

NB! Erialal õppimiseks on võimalik taodelada nii töötavatel kui töötutel inimestel Eesti Töötukassast “Tasemeõppes osalemise toetust”. Uuri tingimusi Eest Töötukassast  või lisatud lingilt ENNE avalduse esitamist kooli 

Tasemeõppes osalemise toetuse tingimused

Fotod: Jana Kuusemäe

 

 

Allalaadimised
  • UUDISED

    No Upcoming Events found!