Aidi Hallikmägi lugu

See kena naisterahvas pildil on meie järgmine edukas toitlustusvaldkonna vilistlane Aidi Hallikmägi, kes omab catering-ettevõtet Servister OÜ. Koka kutse ei olnud Aidile elus esimene eriala valik ning tunnistuse selles valdkonnas sai ta alles viis aastat tagasi. Varem klienditeenindajana töötanud ning Saksamaal õppinud naine tuli Kehtnasse end täiendama just seetõttu, et saada uusi teadmisi ja oskuseid. Nimelt asutas 2010.aastal Aidi oma ettevõtte, mis tegeleb toitlustamisega. Just siis sai ta täielikult aru, et kokkamine on temale. Nüüdseks üheksa aastat selles ametis olnuna tunneb ta, et oskused ei ole endiselt piisavad. „See ongi põhjus, miks otsisin uusi teadmisi ja võimalusi osaleda koolitusel,“ põhjendas ta Kehtna KHK-sse tulemist. Õpingute käigus sai naine tundma uusi tooraineid ja toidu valmistamise viise. „Meeldejäävaks on kindlasti jäänud kohtumised tuntud kokkadega, kes on jutustanud enda edulugusid ja andnud praktilisi tunde õppeköögis,“ rääkis ta. Väga rahul oli Aili võimalusega viibida praktikal enda ettevõttest väljaspool.

Vastuvõtt toitlustuskorralduse erialale veel käib! Avaldust saab esitada kuni 10.jaanuarini aadressil www.sais.ee või kohapeal Kooli 1, Kehtna. Õppe kestvus on üks aasta ning toimub sessioonõppena. Õppimise asumise eelduseks on keskharidus, on läbinud kutsealase koolituse ja koka töökogemust omab vähemalt 2 aastat. Õppekava täitmisel sooritatakse lõpus vanemkoka kutseeksam. Meie kooli õppekava on suunatud restoraniõppele.

Processed with VSCO with m5 preset