Toitlustuskorraldus

Course ID
ÕPPEKAVA
Toitlustuskorraldus
ÕPPEMAHT/AEG
60 EKAP / 1a
ÕPPELIIK/TÜÜP
5. tase/ jätkuõpe
EELTINGIMUSED
keskharidus, väikese ja keskmise suurusega toitlustus- ja majutusettevõtte töötaja, kes on omandanud toitlustus- ja majutusteeninduse 4 taseme eriala või saanud erialase töökogemuse, mis on tõendatud VÕTA protsessis eneseanalüüsiga
ÕPPEKEEL
eesti
ÕPPETÖÖ KORRALDUS
tsükliõpe
OMANDATAVAD KVALIFIKATSIOONID
Meisterkokk, tase 5

Toitlustuskorraldaja korraldab toitlustusettevõtte toitlustusprotsessi, lähtudes kliendikeskse teeninduse põhimõtetest ning toitlustusettevõtte äriideest ja seadusandlusest. Ta juhib enda ja teenindusmeeskonna tööd ratsionaalselt, ohutult ja ressursisäästlikult ning tulemuslikult.

Erialal õppimine eeldab teenindus-ja suhtlemisvalmidust, head mälu, rahulikku meelt, võimet kiirelt ja sujuvalt ühelt tegevuselt teisele siirduda.

Allalaadimised